Ondernemen

Verzendzakken voor minder kwetsbare producten

Wanneer je breekbare of waardevolle spullen gaat verzenden wil je dat deze onbeschadigd bij de ontvanger kunnen worden afgeleverd. Het juiste verpakkingsmateriaal is dan essentieel. Bekijk op de website van Verpakking & Zo de mogelijkheden en stem jouw keuze af op de breekbaarheid van de artikelen die je gaat versturen. De verzendzakken bijvoorbeeld kun je gebruiken voor producten die niet snel beschadigen en dus niet zoveel bescherming nodig hebben. Andere benamingen voor dit verpakkingsmateriaal zijn coexzakken, webshopzakken, kledingzakken. De toepassing is eenvoudig. Je kunt de spullen eenvoudig in de verzendzak schuiven. Met een plakstrip wordt de zak dichtgemaakt. De zakken zijn herbruikbaar en beslaan niet veel ruimte als je deze opbergt om te bewaren. Altijd handig om een voorraad in huis te hebben.

Verzendzakken en meer

Als er iets niet breekbaar is en gemakkelijk te verzenden, gebruik je verzendzakken. Dat geldt bijvoorbeeld voor kleding. Kapot gaat deze niet, kleding kan slechts wat kreuken tijdens het vervoer. Speciale verzendzakken voor kleding zijn ideaal in het gebruik. Je schuift de producten eenvoudig in de zak en plakt deze dicht met een plakstrip. Verpakking & Zo heeft ook dit verpakkingsmateriaal voor jou in voorraad.  Vind je het toch nodig een extra bescherming toe te voegen, neem dan opvulpapier of noppenfolie. Bekijk het gehele assortiment, zodat je weet wat de mogelijkheden zijn op het gebied van verpakkingsmateriaal. Deze wetenschap kan je helpen de juiste materialen te vinden. Beschermend materiaal, materiaal om bijvoorbeeld dozen op te vullen, kartonen dozen in diverse uitvoeringen, folie, enveloppen, tape en verzendetiketten.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *